Calico Jack 

interieur concept en ontwerp

Na het succes van Calico Jack in de Klaasstraat van Venlo, zijn na amper 2 jaar Erik Morrenhof en Rolph van Heyster alweer toe aan een grotere jas.

Waar in het begin van 2013 enkele grotere merken nog niet wisten wat ze met de jongens aan moesten, staan ze nu in de rij om hun producten in DE herenzaak van Zuid-Nederland te mogen tonen.

De voorraad en het bredere aanbod, een combinatie van mooie kleine merkjes en innovatieve global brands, pasten niet meer in de pijpenla op de Klaasstraat. Maar het toeval wilde dat verhuurder Venlo Onroerend Goed Beheer bv een mooi pand aan de Parade op 50 meter afstand in de aanbieding had voor het groeiende bedrijf. Rob Rijvers van INTRO en Daan de Haan werd gevraagd om een mooi plan te maken. Doel: verhuizen van het huidige interieur naar het nieuwe pand. Rob zorgde voor alle bouwkundige aanpassingen, het lichtplan en de routing. Daarnaast moest er natuurlijk veel meer presentatieruimte gecreƫerd worden. Meer plek voor kleding, meer plek voor schoenen. Daan zette het hele interieurontwerp op in 3d. Joey Kempen leverde vervolgens de nieuwe meubels en kasten. Daan zorgde ook voor speciale gevelbelettering uit Brons. Gaat dat zien!

Nu knallen en over 5 jaar naar het V&D pand van Maastricht ;-)

SHARE