Océ Canon CEC 

ontwerp Customer Experience center

Océ, a Canon Company heeft met het CEC nu een plek om iedereen te laten zien welke producten, kennis en visie ze biedt voor de toekomst van printing.

 

Het Customer Experience Center is gevestigd in een prachtige oude fabriekshal van 3000m2 die nu fungeert als ontmoetingsplek voor medewerkers, klanten en prospects van Océ Canon. De bezoeker kan er kennis maken met de nieuwste producten en services van Océ. Er kan in projectteams samengewerkt worden om printapplicaties te bedenken, te testen en te beoordelen.

 

Onder de vlag van Elevated Graphics ontwikkelden Jannie Schmitz en Daan de Haan in samenwerking met een heel team van Océ Canonmedewerkers het concept. Het idee was om verschillende belevings- en gebruiksniveaus te creëren. Zo ziet de ruimte er uit als de ideale werkplek voor de klant. Daarnaast staan de producten mooi vrij gepresenteerd en uitgelicht zoals in een showroom. In de ruimte wordt gewerkt aan opvallende flexwerkmeubels. Nieuwe applicaties worden ter plekke geprint en meteen toegepast in het interieur van het CEC. Er is gelet op de kleinste details om bezoekers te verrassen. Voor uitvoering werd prettig samengewerkt met CAS Exhibition Partners.

 

Het CEC is vanaf de opening een groot success gebleken. In de nabije toekomst worden nieuwe producten toegevoegd aan het CEC. Natuurlijk willen wij daar bij zijn!

Fotografie Jannie Schmitz en Ellis Regina Jansen

SHARE